Hitro, enostavno, učinkovito. Košarka na Karlovy Vary v letošnjem letu, je dobil mlajši

Trije ali štirje izkušeni igralci, ki jih spremlja štiri ali pet mladih potomcev in top kadrov z dvema ali tremi ojačitev armiranega iz tujine, in ima dolgo ekipo posnetka videti Carlsbad lokomotive za visoke konkurence košarkarjev v državi. Ta ključ se uporablja v klubu je direktor Roman Maleček izbor igralcev v tem letu, kot tudi.

“Če bomo letos igrajo na vrh klini? Na njem bomo verjetno še premlad, “je priznal.Dejansko se je povprečna starost za prebujene roster lokomotiv je manj kot enaindvajset let, in kako se to lahko odraža v rezultatih tekem, se je izkazalo zelo prvem krogu doma proti univerzi v Pragi, kjer je ekipa po drobljenju nastop izgubljene živčnega terminala zmagal tekmo, ko ukrasti ali naknadno razširitev.

v drugem krogu, pa je strokovno žigosana Slovanka mlada Boleslav v matični plošči 80:56, sedaj pa bo zelo zanimivo videti, kako se mlada ekipa pod vodstvom najboljši strelec v prvem krogu tekmovanja – ameriški třicetibodovou Sara Halászová da sredo od 17.30 ure z primežu Brnu.Ti kljub svoji uspešnosti v Eurolize okrepitev moštva igralcev iz béčkového SŠMH spremembe nenehno o edinem košarice njihove domače tekme z Hradec Kralove.

“Čakali smo, kaj storiti z nami predhodno nesrečen poraz po podaljšku z univerzami Praga, tokrat smo kljub več ploskovni doma pa vedno uspelo obdržati vodstvo in se do konca tekme, “pravi Maleček. Kaj se je razlikovala tudi tekmo proti Slovankou začetnem krogu, je bila veliko večja vključenost na tekmi, vsi igralci iz urnika.Spot je imel trio Američanke Ramirez, Halászová, Blazejewski proti univerzi v Pragi za dom napoteni le Kušlitová preostala podpora Houdková, Eisnerová in Sedláčková dovolj zaostajala.

Ta čas, poleg tega jih je sodelovalo v visoko-tempo ujemajo načrte trenerja Thomas Vesely tudi Trinity junior reprezentanca:. Moučková, Malečková in Drahokoupilová

klub gradi na potomce

Sedaj na njih in drugi potomci želite v Carlsbad dolgo časa za izgradnjo. “Mi smo imeli kar dostojno kadeti in mladinci, bi bilo dobro, da bi trije ali štirje igralci postanejo prihodnost podlaga za ekipo. Zdaj je star sedemnajst, osemnajst let.Graditi našo igro, ki jim zdaj vse, kar lahko, smo jih želeli, vendar uživati ​​v čim večje število minut preživetih na igrišču, “pravi Maleček.

Klub strategija Osnove popolnoma na učenca za njegov šef kompleks, mesto je imel stalno odšel na študij na univerzi, ki je zahodni vrh republika spoznati.

letos se je zato, ker je bilo prvotno načrtovano, da v tujini dosegli za okrepitev na vrhu in je še vedno trener Thomas Vesely težavah naknadno pivot kjer se je po koncu kariere Sarka Kucerova izkušeni igralci in Michaela Magerčiakové manjkajoče lokomotive na urnika vsaj en visok predvajalnika.

“To je edini objava, ki ni zaseden. Žal mi je, da je malo smo pobegnili, “pravi Maleček.Zevajoči nična zdaj želi vsaj izpolnite gostovanje nekatere junior reprezentanci, ki jo je že prej ugotovljene. Če bo dvorjenje vodi, bo verjetno menijo tujega ojačitve številko štiri.

Do sedaj je klub svetoval sami in imeli tekmo v Mlada Boleslav končal na roster Slovaške Magerčiakovou da zato je večkrat v svoji karieri po vzoru Blanik Knights peljala češko ekipo, da bi mu pomagal, se znajde v stiski.

klub ni deloval na sedanje stanje v najvišjem tekmovanju ne z velikim proračunom. “Kupi kot drugi dan za dnem backup za milijone kron, si ne moremo privoščiti,” pravi Maleček. Namesto nakupa šest tujcev in spopadi v samem vrhu lige v Carlsbad dati mladim igralcem, tudi tiste, ki ne želijo končnico.V nekaj letih bi bilo za osnovne vrtenja, ki se uporabljajo sedem ali osem igralcev, starih med osemnajst in triindvajset let.

Morda bi pomagalo širiti vod ali klop, ker v Carlsbad povsem drugače kot sanje trenerji . “Vsakdo si želi petnajst-kadrom, vendar to preprosto ni denarja,” pravi Maleček.

Hvala za svetovni pokal to leto pripravlja na sezono v Karlovy Vary raztegnjene, natečaj se je začel skoraj tri tedne kasneje kot običajno.

lokomotive klop vendar pred pričetkom tekmovanja rahlo zdesetkana val poškodb. Iz igre za dalj časa, zaradi pretrganih kolenskih vezi, ki obljubljajo Michaela Trnková po operaciji gležnja je Tereza Čermáková.Tudi s tako Magerčiakovou je trenutno na roster Lokomotive dvanajst igralcev.

“Ko ti najboljše ekipe so to vse ekipe iz lige in njihovih trenerjev jokati, kot tudi,” pravi Maleček. “Vsak likvidacije naravno gub, s tem, vendar pa se moramo ukvarjati.”