Graziano Pellè zapustil Southampton za Juventus?

Pellè mu manjka, glej. “Italija je najlepša država na svetu,” je vzdihnil, pihal espresso in nabiral na ploščah oljk in ozdravil meso. »In to je tista lepota, ki jo manjkajo.« V svetu prsnega koša na najvišjem nogometu ni prostora za poezijo, zato se te besede lahko razlagajo le na en način: to je pritožbeni poziv . Verjetno.

Seveda je napadalec Saints še nadaljeval: “Serija A je v zadnjem času padla, zdaj pa se ponovno kaže na rast. Predstave Juventusa v Ligi prvakov in druge ekipe v Ligi Europa so ga odpravile. V nekaj letih bo Serija A spet med najboljšimi ligami na svetu. “

Vidite, omenil je Juventus! Italijanski prvaki in lansko prvenstvo v ligi Lige prvakov skrbijo za tabo.Pellè pravi, da je v Angliji ves čas srečen s Southamptonom, “ampak samo čas bo povedal”. To zagotovo bo.

Kaj so mednarodni odmori, če ne za koketirane zvezde, da bi preleteli domov in širili šepetanje o prihodnjih zaposlitvenih možnostih med rojaki? Gotovo je, najstniško ime Red Starca v Beogradu, Marko Grujić, pravi, da mu je njegov srbski zemeljski igralec Chelsea midva Nemanja Matić rekel, da ga resnično zanima na Stamfordovem mostu.Pogovarjajoč Chelsea, borci v Premier League razmišljajo o zaključku posojila pogodbe Radamel Falcao iz Monaka in dovoljujejo, da Valencia prestopi za 29-letnika. Medtem so Arsenal tako zasmehani s formo Mesut Özil v tej sezoni, da je stavka, medtem ko je nemški igralski igralec vroč in mu ponudi novo pogodbo, pri čemer ima trenutno sklenjeno pogodbo še dve in pol let za tek.

Šef Severne Irske Michael O’Neill je tako navdušen za Kylea Laffertyja da bi dobili nekaj prvega nogometnega nogometa, kjerkoli in kjerkoli, da pozdravlja idejo napadalca Norwicha, ki se je pridružil Leedsu, za mirno stalno življenje, ki ga Ellandova cesta nesporno ponuja.Vseeno je zainteresiran vodja Leedsa Steve Evans.

Mlin nadaljuje s pogovorom s Cristiano Ronaldo, pri čemer so viri, ki so blizu zvezdi, bleščeč, da bi lahko ta elitna ekskluzivna ekskluzivna vikenda bila njegova zadnja postavitev z Barcelono. Dokazov o njegovih nagnjenostih ne bo prišel precej težje kot v razkritju, da je Real Madrid premagal londonsko premiero portugalskega samopromocije Ronaldo. In kakšna dvobojna, nesimetrična obleka ne more poslati visokega predstavnika več sto kilometrov za noč v kino?