Gone v trenutku – gledal Tour de France gledalcev

To so ljudje v Franciji in so videti izoliran -. In, bolj pogosto kot ne, malo nesrečen

Francija je velika država in fotografije Laurent Cipriani je gledalcev na Tour de France zajemanje svoje lestvica. Ljudje v teh slikah ne gledam na legendarni dirki v množice. Namesto tega se obrnejo v dribs in drabs, ko je mimo njihovih domov ali po svojih mestih.

Učinek je čudno in, kot pravi Cipriani sam, “domiseln”.Ljudje v teh slikah so zajeti off-straže – Cilpriani so slike iz motocikla na 50mph toliko ni vedel, da so se fotografirali. – in stojijo v čudnih trenutkih kontemplativno samote ob cesti

” želel sem narediti portret Francije v danem trenutku, “pravi Cipriani, ki je dobil idejo za projekt, medtem ko fotografiranje dirki sama in postaja pritegnila teh gledalcev. On je začel streljati, ko je sped ga je zadela rezultatov. “Sem spoznal, da je nekaj čudnega v teh slikah,” pravi.

Kot nacionalni portret, to je veličastno nadrealistična.Ženska z zeleno dežnik, človek na skali, par opazuje od zunaj svoje sive kamnite hiše – so vsi omejujejo njihovo spectatorship dirke, ki ga pripravi to, da predstavljajo v pol-formalno načine, saj čakajo na kolesarje.

Mogoče je tudi portret zvezi. Tour je resna stvar. Ti ventilatorji so poklon francoski nosilec. Torej, čeprav so izolirani, so prav tako del nečesa večjega – posebno ideal Frenchness, da je Tour slavi. Atletski napor in veliko različnih in prostor pokrajine v državi. Kaj je lahko bolj francosko kot to? Facebook Twitter Pinterest Med Cagnes-sur-Mer in Marseille.Fotografija: Laurent Cipriani / AP Facebook Twitter Pinterest Med Bourg-d’Oisans in Le Grand-Bornand. Fotografija: Laurent Cipriani / AP Facebook Twitter Pinterest Med Mende in Valence. Fotografija: Laurent Cipriani / AP Facebook Twitter Pinterest Med Mende in Valence. Fotografija: Laurent Cipriani / AP Facebook Twitter Pinterest Med Lannemezan in Plateau de Beille. Fotografija: Laurent Cipriani / AP Facebook Twitter Pinterest Med Arras in Amiens. Fotografija: Laurent Cipriani / AP Facebook Twitter Pinterest Med Pau in Vallee de Saint-Savin.Fotografija: Laurent Cipriani / AP Facebook Twitter Pinterest Med Bourg-en-Bresse in Saint-Etienne. Fotografija: Laurent Cipriani / AP Facebook Twitter Pinterest Med Besancon in Oyonnax. Fotografija: Laurent Cipriani / AP Facebook Twitter Pinterest Med Epernay in Nancy. Fotografija: Laurent Cipriani / AP Facebook Twitter Pinterest Med Epernay in Nancy. Fotografija: Laurent Cipriani / AP Facebook Twitter Pinterest Med Fougeres in Tours. Fotografija: Laurent Cipriani / AP Facebook Twitter Pinterest Med Castres in Ax 3 Domaines. Fotografija: Laurent Cipriani / AP Facebook Twitter Pinterest Med Ajaccio in Calvi.Fotografija: Laurent Cipriani / AP