Glava Dannyja Grahama se je končala z zmago v Blackburnu nad Fulhamom

Danny Graham je svoj domači debut označil z zamudo, da je zmagal s celovito zmago v Blackburnu nad Fulhomom, ki je končal dvomesečno zmago v prvenstvu.

Zdelo se je, da ni dvoma, brez zmage bi se končalo, ko je impresivni Ben Marshall v 15. minuti spremenil svoj četrti spot v sezoni.

Domači verniki so se lahko sprostili, ko je Shane Duffy vodil svoj prvi cilj Ewood Park takoj po uro in druga glava, tokrat od Grahama, zaokrožil lep večer za Rovers. Fulham pa ima zdaj samo eno zmago v svojih zadnjih 10 gostujočih tekmah in ni zmagal na devetih pri Ewoodu. Grant Hanley se je vrnil iz poškodbe, prav tako pa je Graham v dveh od štirih sprememb od poraza za Hull.Fulham ni bil brez Scott Parkerja in Lasse Vigen Christensen od udarcev QPR, tako da sta Sakari Mattila in Luke Garbutt zamenjala.

Paul Lambert je uporabil svoje programske opombe in pozval svojo ekipo, da se hitro zbudi, Michael Madl je imel dve možnosti, da bi dosegel zadetek, eden od njih pa je bil odbijalec oddaljen od črte, drugi pa je kmalu zatem videl avstrijsko trepalnico.

Težave Fulhama so na hrbtni strani in šibkost je bila poudarjena v 15 minutah ko je Garbutt po nepotrebnem spravil Marshalla na območje in se branilec odprl, preden je udaril svojo kazen v levi kotiček za svoj peti cilj sezone. Od takrat so gostitelji dominirajo v prvi polovici leta, Graham se je pametno obrnil in ustrelil, Chris Brown pa je prestopil Marshallov križ naravnost v Andy Lonergan. Druga polovica se je začela, ko se je prvi končal s Fulhamom, ki je bil neurejen in Blackburn je bil nevaren.Marshall je spet razblinil z dražljajem, ki je zavihal križ, ki je bil idealen za Grahama, vendar pa se v prihodnosti ni mogel priti do pritiska.

Fulham se je boril za spremembo v razočaranju, Kacaniklić je zbral 35-jardni napor, ki je šel le na široko.

Toda Blackburn je naredil velik korak proti končnemu teku, ko je Elliott Bennett odličen prosti strel dosegel 12 metrov, ki ga je dosegel Duffy, katerega glava je bila preveč močno, kljub Lonerganovim najboljšim prizadevanjem.

Graham bi moral svoj domačinski prvenec označiti s ciljem, ko je Jamie O’Hara kamikazni kvadratni prelaz izrezan na robu območja, vendar je bil strel usmerjen široko šest minut od Na drugi strani pa je Moussa Dembélé pokazal pogled na sposobnost, ki ga je naredil inženirski prostor na območju, da bi sprožil fino nizko stavko, ki jo je Jason Steele odvrgel.

Blackburn je zaokrožil dobro nočno delo tri minute od časa, ko je Bennett prečkal r. Graham, da se z barvami Rovera z dobro usmerjenim nizkim naslovom znebi z oznako.