Franky je bil zelo napačen, je dejala komisija. Ne bo naredil treh zadetkov

Franěk naloži na zadnji minuti enajstmetrovko za Slavia vezist POTAPLJAŠKI Mingazov, ki je skočil v špartanskega Karavajeva

Poškodbe zaradi napačno naložene kazni v primerjavi z 1:. 1. Sparta izgubil zmago, medtem ko je oddaljenost od devetih-tekmec ostal.

“Kot delegat na tribuni smo najprej menilo, da je bilo pravilno mandatno enajstmetrovko. Za snemanje je pokazala ravno nasprotno, “je dejal namestnik sodniki komisija Petr Mlsna za spletno nogometne zveze.

Komisija je tudi ugotovila, da Mingazov simulirane.

” Analiza dostopnih evidenc tem trenutku je jasno, da enajstmetrovka je bil sprejet nezakonito, saj je igralec Mingazov svojimi dejanji jasno prevaral sodnika in so ga uredba kazen.Sodnik je resne napake, “je dejal Mlsna.

Franěk zato je ukazal izvedel prosti strel Mingazov osebno kazen. To ni, zdaj čaka na svojo kazen.

Ampak on ni zamudil turkmensko predstavnika šestindvajset, da je disciplinski postopek. “Počakali bomo na sodbo sodniške komisije,” je dejal predsednik disciplinskega odbora Richard Baček.

odbor sodnikov je odločil, da Mingazov simulirane.

V takšnih primerih, daje disciplinsko kazen v višini deset tisoč, kar je največ doslej dobil Spartan David Lafata 50.000 kron za předloňský posnet padcu na tekmi z Teplice. Pilsen David Limbersky, ki je simuliral Sparto, je plačal manj kot deset tisoč.Oba tekme napačno naložila kazen brcne odločila.

Franek je v trenutni konkurenci leto omejeno delegacijo prvič, odřídil petnajstih tekmah in je drugi nejobsazovanějším SODNIK.

“To je treba upoštevati dejstvo, da je v celoti derby uspelo dobro, ni nobenih težav. Je naredil eno napako, žal grobo, kar je vplivalo na rezultat, “je dejal Mlsna.

V prejšnjih primerih za zmot in vpliva na izid tekme je Komisija povečala kazni. Martin Nenadál imel omejeno delegacijo petih tekem, eno manj je imel Jan Jilek, kot tudi prostovoljni in umazan Zdenek Lucie Ratajová.

“To je bilo očitnih napak bruto narave. Pri tem je treba upoštevati dejstvo, da je glavni sodnik Franek Mingazov igralcev skočil na slanino.Bila je prevara sodnika. To je vplivalo na njegovo odločitev, “je dejala Mlsna. “To so le trenutki, ki bi pomagali videoposnetku.”