Florida je v težavah. Moramo igrati za Jágr in drugih veteranov, spodbuja kapitan

devetdeset tri točke je približno slika, ki je potreben, da se zagotovi postopno položaje v končnici NHL. Za njen Florida prejeli, bi morala naslednji enajstih tekmah zdaj osvojil deset in ni potrebno biti statistični strokovnjak zavedati, da je ta možnost ni zelo visoka. “Imamo izhod sezone kot ekipa in v počastitev naših veteranov,” je dejal kapetan Derek MacKenzie.

Pred mesecem dni, hranjenja Panthers zadnji promocijski načrt razred in je imel niz petih zmag na ledech tekmeci. Zapis, kot finery še vedno v klubu, ne reši. Toda že po nizu presenetljivo veseljem prišel še slabše izgube odmerkov.Deset zaporednih porazih v trinajstih tekmah pomenilo nenadzorovan padec mizo in žalosti v kabini.

“Ekipa ima velik lastnik in neverjetne navijače, saj nam je v teh dneh precej boleče. Ampak gremo v pravo smer, vendar moramo še popraviti nekaj stvari, “je dejal trener Tom Rowe za Sun-Sentinel, in se je zdelo, da gleda v prihodnost. To je v tej sezoni že rešili.

Sedaj Rowe je eden izmed najbolj razpravljali imena sezone. na klop sedel presenetljivo v letu, ko so panterji odločila, da preneha sodelovati s zadnji finalist za najboljšega trenerja sezone po Gerard Gallant in najboljši del osnovnega koncepta zgodovine spremenilo.Samo čas bo povedal, kako dobro je, da izbira.

Prvo leto je bilo bolj uspešni, drugi pa je treba videti drugačen. Razen tega, da bo spremenila razmere na seznam. Year-old thug Shawn Thornton verjetno upokoji in glave med klubskimi uradniki in do sedaj ni jasno, kaj bo še en način za šest let starejši od Jaromír Jágr.Na teh akterjev, mislim MacKenzie.

“Nimam pojma, kaj so ti dve načrti, vendar za celotno ekipo so dobri razlogi, da je lepa, Makalu in sezona se zaključi s častjo,” je dejal petintrideset, ki naredi kapetan v NHL prvem letu.

Ta isti vidik je tudi Rowe, ki ve, da je njegova ekipa priložnost za prakso še vedno, ampak na nivoju špekulacije. “še vedno smo ne matematično odpraviti, vendar vemo, res padel v luknjo. Zdaj moramo pomagati našim vratarje in veteranov, za njih je treba še vedno ponosno konča, “ljudeh vselej zbujalo.