Divji svet sezone. Faksa je tekla dvakrat, z 138 minutami kazen

faks moral soočiti po stopnjevanju machi nekaj kosov, zaradi pesti napovedal thug Micheal Haley in Florida poveljnik Derek MacKenzie.

“To me je spomnil na končnico in vesel sem, da smo pokazali, da smo se o teh temah pripravljene, “je dejal čtyřiadvacetiletý naprej povedal Fox Sports.

Tokrat je bil eden od glavnih vlog divje spektakel Opava rodu.

detonatorji za stopnjevanje nasilja na led razmere so postale v zadnjem trenutku, ko vratar pred Florida Reimer pregledani Roussel.

Reimer knjigo pri poskusu zoper enega od izstrelkov dallaských naknadno raztegne dimelj.Florida Bek Keith Yandle mislil za boleče Grimasa na obrazu poškodovanega vratarja lahko samo vsiljivo Francoz in pognal na njega.

Kot fant brez izkušenj bitkah ne proti prijatelj rabiátovi srečo je on dobil od Roussel pravilno naloženega . Do konca prvega obdobja nato porušili tri več borb, konec tretjega dvajset minut, nato na ledu sprožil še dvakrat.

“Mislim, da je vse skupaj začelo zaradi goste mislil, da je naš igralec dotaknil Reimer .Po bubbling čustva, ki so bila med seboj jezen, “je dejal Dallas trener Ken Hitchcock, zakaj tekma degenerirala.

Sodnik razdelili 138 kazenskih minut, kar je rekord za tekočo sezono NHL.

storm, ker Havlát

proti rekordno vendar je šibek odmev. in Hitchcock sam bi bilo nepozabno bitka med Philadelphia in Ottawa mogel povedati.

bilo leto 2004, in trener sivolasi takrat stekel Philadelphia.V zgornjem merjenju sil z Ottawa zmanjšala češki napadalec Martin Havlát glavo Mark Recchiho, in požirek kot izgovor za reševanje rezultate.

In je bila spektakularna…

Sodnik skupaj 419 kaznivih dejanj oddano minut, parajoč na golmane Robert Esche in Patrick Lalimem, ki je v zadnjih nekaj deset sekundah rednega časa morali zamenjati Martin Prusek.

sreda divjine v Dallasu je bil še vedno precej bolj mirno.

Z vidika zgodovine kluba, ampak tudi zato zmuzljive šestih bojih v filing dallaských predvajalnika je bil nazadnje videli leta 1993, ko je novoletna prišel do metropole Texas Chicaga.