Dan Carter predstava se začne v stilu kot Racing 92 blow Northampton stran

Razlog je bilo malo več kot pol poln, za prvenec Dan Carterja in igralci ni bilo vse vozovnice. smo zaposlili dodatnih stojnica spremljevalci, vendar so imeli malo navado, da se udeležijo. To ni bila običajna Mesija učinek, vendar ti niso normalni časi v francoski prestolnici. Prisotnost zmagovalca svetovnega pokala je sovpadalo z najbolj impresivno zmago Racing sezone.

Novozelandec je bil ob francoske lekcije od svojega prihoda v Parizu, ampak kot eden od devetih tujcev v začetno postavitvijo, morda francoski kontingent v moštvu je treba poslati angleškega jezika.Sporočilo ni bilo vprašanje za Racing, čeprav je eden od Carter zgodnjih prehodih šel na maso, ko se je zdelo, da bo presenečen, da vidite prop, Eddy Ben Arous, ki je stal na drugem receiver.European pokala prvakov: govorijo točke od delovanja vikend Preberi več

“bil sem nervozen, preden se igra in težke noge na koncu to ni igrala šest tednov, toda moje soigralcev je bilo enostavno za mene,” je dejal Carter, ki je ostal na področju, za 10 minut po predvidenih za zamenjavo z bonus točke nagnjeno. “Bil sem sposoben iti ven in igrajo in vesel sem, moj prvi nastop videl ekipa gre tako dobro.”

To je bil spredaj, kjer Racing pogledal pustiti svoj pečat.Tighthead prop Benjamin Tameifuna je, kot Carter, nalaga, vendar v izrazito drugačen način; v prihodnost tako širok je blokiral luč za tiste, ki ga poskušajo reševati in je zapustil sled zagovornikov na svojih rampages. okrevanje Northampton je po slabem startu v sezono je bil do svoje sponke določenih kosov in gainline mojstrstva, ampak tukaj se je večino prvega polčasa, ki brani mrko kot Tameifuna, Ben Arous, Dimitri Szarzewski in Chris Masoe hranijo razbija stran, kot so velike valove dosegel obale v nevihti.

Northampton je naredil dobro, da se drži dirke 14-3 s štirimi minutah časa sprožitvi preostale.Carter je postavil dva loteva in znižali Luther Burrell pozno nekaj sekund, preden je prejela svojo prvo sredino. Njegov prispevek je bil, kot je obljubil, podcenjeni, olajša in ne narekuje, kot je aklimatizirani. Northampton si ga izločiti iz nekega poznega pozornosti pa Carter, desno koleno zelo v povojih, ni bilo naborki na svoji poti do pridobivanja razumeti, zakaj Anglija ni dobil zelo daleč v svetovnem pokalu.

To je bil še en nov Zelandije, Joe Rokocoko, ki je predčasno vpliv, ki jo žene slekel krilo in raztovarjanje dextrously. To je bila njegova podaja, ki je privedla do odpiranja poskusu igre o 13 minutah, Henry Chavancy upravičenec, ko je stal na desnem krilu.Northampton imeli svojo veteran, Victor Matfield, zaradi česar njegovega prvega polnega nastop za klub, vendar to ni eden 38-letnik bo videti nazaj z karkoli približuje ljubček.

Northampton je pozno rally Na konec odpiranja pol zagrozil, da nagniti igro. Drugi poskus Racing Zadel je Ben Arous po vrsti diskov, je odgovoril z JJ Hanrahan kazni in pri dveh napadov domače končalo kazni za svetnikov, Hanrahan je odmor in znebijo na Teimana Harrison je obiskovalcem svoj najboljši položaj za napad večera. Ko je žoga prišla do Matfield na levo v Racing 22, je bila njegova podaja George North pobral Brice Dulin, ki je potekala off Ben Foden in sever na 80-metrski tek na.Priložnost za zmanjšanje primanjkljaja za štiri točke pretvorijo v režo na 18-točkovni na počitek.

Ni bilo vračali Northampton, ki je strmoglavilo na svoj prvi poraz na turnirju v tej sezoni. Hanrahan in marljivi Harrison stran, sveti ni pustil pečat na tekmi. Do takrat, ko Carter je bila zamenjana v 63. minuti, je tekmovanje zavarovati svoj bonus poskus točko.Ko Burrell planila iz obrambni liniji, Tameifuna narisal, kaj je ostalo od obrambe in osvobojeni DULIN s Spreten omedlel na zadnji strani leve roke, ki je bil vreden Carter.

Igra nato pa sta, Juan Imhoff zaključna točkovanja s zaživela po nekaj showboating iz skupine, ki zdaj igrajo kot francoski strani, ki se uporabljajo za, z bahanje, čeprav Northampton protestirali zaman k sodniku George Clancy o reševanje nevaren na Tom Stephenson, ki niso bili opazili in ni bila pregledana, veliko do gnusa njihovega direktorja rugby, Jim Mallinder, ki se štejejo v francoskih izdajateljih, sabotiral sistem televizijskega pregled v korist domačega moštva.Petkovo vrnitev na vrtu mora biti začinjeno

Northampton dvakrat prišel blizu zadetka, a začeti ob koncu prve polovice. – prvič, ko Burrell, ob zapravili igralci zunaj njega, je šel v kotu in se je odločilo da je dotaknil žoge navzdol na strani kot sodnik izgubil stik z uradnikom tekmo televizije, in potem, ko je bil Stephenson vleče navzdol meter kratek. Sicer je bilo vse dirke in ko Carter zapustil igrišče s stoječimi ovacijami, ki so vrgli tri konverzije od štirih in je model učinkovitosti, prevladuje upanje je, da se je začel drugi francoske revolucije.