Chicago je pred začetkom v ligi NHL pokazal formo

Pecivo v pripravi Bostona je igralo dve tekmi. V prvem, ki ga zaradi poškodbe spodnjega dela telesa ni igral rojak David Krejčí, je odnesel dve podaji in zaključni izpit opravil pred osnovnim delom s štirimi zadetki za tri gole in enim asistentom.

Chicago jasno 8: 2. Gostje TD Garden so se pridružili igralcem, ki se niso uvrstili v seznam. Najsrečnejši, med njimi češka napadalca Dominik Kubalík in David Kämpf, sta v Evropi že v pripravi in ​​se pripravljata na nedeljski dvoboj z Eisbärenom Berlin pred ostrim začetkom sezone 4. oktobra v Pragi proti Filadelfiji.

Uspeh je odločil v prvem dejanju, ki je prevladoval s 4: 0.Pastrňák (13:38, 3 + 1, 3 strela) je prvič zadel s strelom s tremi streli, pri čemer je DeBrusk v 16. minuti asistiral moči v moči. V naslednji številčni prevladi je streljal sam, po 19. minuti pa je s strelom iz prvega levega kroga s 4: 0.

našel zaostanek pri vratarju Lankinen – 5: 1. Hattrick, ki ga je na koncu videl DeBrusk, je nato dosegel vrhunec v 42. minuti po menjavi neodvisnega odmora – 7: 1.Skupaj s Pastrňákom je zmago Bostona na ledu slavil povratni Jakub Zbořil (16:40, 2 strela), ki še vedno ostaja na seznamu, ko sta branilca Moora in Millerja poškodovana.

Največje zvezdnice Pittsburga, kapetan Sidney Crosby in ruski center Yevgeny Malkin, niso dosegli zadetka proti Buffalo , zato so gostje po napadih povedli z rezultatom 2: 3. , ki se je odločil v šesti seriji Casey Mittelstadt. Češki napadalci na obeh straneh, Dominik Simon (15:16) in zmagovalec Vladimir Sobotka (14:37), niso zadeli.

Napad Dallasa z Colorado je prav tako udaril v napadi. potem ko so domači na koncu počistili dve bližnjici. Goli iz 57. minute izpod poletne okrepitve Pavelskega in iz 59. minute od kapetana Benna so zadeli za 3: 3. Aleksander Radulov se je odločil za strel za Zvezde.Branilci Roman Polák (15:56, 1 strelec) in Radek Faksa (14:42) bi lahko slavili zmago. 4: 2 nad Rangers , ki je vratarja Semyona Varlamova preveril s samo 16 poskusi streljanja. Drugi gol gostov je pomagal branilec Libor Hajek, ki je še vedno na seznamu Blueshirts. Napadalec Filip Chytil ni dosegel zadetka.

Skinny cilji so bili tretje soočenje s tekmeci na Floridi. Po prejšnjih rezultatih 6: 3 in 2: 4 v soboto so Panthers dodali drugo zmago nad Tampo z zmago v nogometnem rezultatu 1: 0 in šele po enkratnih udarcih.Vincent Trocheck je sodil dvoboj med ruskim vratarjem Bobrovskim (26 zadetkov) in Vasilevskim (28 zadetkov). Jan Rutta (17:06) je bil v obrambi gostov v drugem paru, v napadu pa je bil Ondřej Palát (16:28, 1 strel).

Plameni nad Oilerji pogrešanega ranjenega stotnika Connorja McDavida. Vratar David Rittich je pri rezultatu sodeloval s 26 streli proti 28 strelov, zmago pa je slavil Michael Frolík (13:06, 1 strel), ki ga je podprl strelec z dvema goloma Tobias Rieder. premalo prostora na ledu, a Filip Chlapík (10:55, 1 + 0, 4 streli) se je uspel prebiti v štiri konce. V 58.Minuto pozneje je celo enega spremenil v gol, ko je kaznoval napako v vratarjevem Montrealu vratarju Careyu Priceu. 2: 3, toda Šentorji niso zdržali, ko je Brendan Gallagher v 65. minuti dvoboja podal za 4: 3PP, Kanadčani so ga podaljšali na 4: 3PP.

Rezultati priprave NHL: