Češki teniški igralec ni bil dovolj. Hlaváčková je Serena W dobila le pet iger

Hlavackova je pridružil pred 33leté le ameriške na Odprto prvenstvo ZDA v letu 2012, osem-finale Serena Williams zmagala doma jasno, 6: 0, 6: 0. Dve 28-letni češki Kanarski otoki želel Roland Garros popraviti priljubljene vsaj malo draži.

“Seveda je težko igrati proti Serena je v prvem krogu na tem velikem sodišču in v sedanji obliki. Težko je bilo razmišljati o zmagi. Torej, do konca treh asov sem se nasmehnil. Eden mora biti omogočeno, da se ujema z legendo in uživati, “je pojasnil Hlavackova občutke po tekmi, ki se tokrat ni dobil takšno razporeditev.

Po osmih minutah igre pa je videti, kot drugo porazu. Naslovi 0: 3 pa so se rahlo dvignili.Serena Williams je morda izbrala trenutek, ko se je vrnil, in žoga je padla na njo.

Legendarni teniški igralec bo nato lastne zablode pošteno smejali.

Po nekaj časa, se je prisiljen nasmeh blond Čehi pridobili prvo točko. Hlaváčková je celo izgubil igro, vendar je naslednjo tekmo naredil čisto igro. Natančne rane mišičnih Američanov so pogosto propadle. Večkrat pa je zabaval občinstvo lepo zmagovalno žogo zase.

Prav tako je bil drugi niz hitro seveda, spet, Serena W. hitro prišla v vodilnega tri gama in zdaj priznati niti najmanjše zaplet.

Najljubši v tekmi in zmagovalec 19 grandslam turnirjev, malo moteč zaradi službe.V sedmi gamble je Hlaváčková igral tri asa, vendar je spremenil le končni rezultat. Williams se je boril za napredek.

Prvi krog enega od velikih štirih kariero (Roland Garros 2012 je bil dom Virginia Razzano).Hlaváčková zmago nad 58. Grand Slam uspeh na začetku.

“sem se počutil dobro, sem se branil vse točke, tako da je dobro,« se je nasmehnil ameriški zmagovalca te poškodbe preveril iz turnirja v Rimu. “Res sem vesel, da sem lahko igral tam in držite komolec, čeprav je še vedno ni popolnoma varen.”

Serena Williams je ugotovila, je na novinarski konferenci v Parizu je njegov drugi dom. “Všeč mi je tukaj,” je dejala.

Kratko, a lep dvoboj zaprt dogodkov za torek ob Chatrierově sodišču. Program po naključju odprli Češka številka ena Petra Kvitova, dosegel jo zmagali in ostali rezultati Čehi prebereš TUKAJ.