Češki nogometaši bodo tekmovali v Ligi narodov s Slovaško in Ukrajino

“Vsekakor se veselimo zelo zanimivih tekem. Ukrajina je zelo ambiciozna ekipa, ki bo želela osvojiti skupino. In seveda Slovaška bo imela za polnjenje, “je dejal selektor Karel Jarolím.

Nasprotnik za reprezentanco narisal v sredo v Lausanne nekdanji mednarodni Vladimír Šmicer. Leaf z besedami “Češka” vleče že od samega začetka.

Potem, Češka še vedno dodeljene Ukrajincev in Glasovanje je košare in Rusijo, vendar pa je po pravilih UEFA z Ukrajino o nogometu trate se mora soočiti. Zato so se Slovaki končno odpravili v skupino s Čehi. Domov

“The težji nasprotnik nismo mogli dobiti, vendar sem se že veselim. Tudi za slovaških igralcev iz Pilsen Kozáčik z Hrošovským.To bo zanimivo soočenje in upam, da bo prišel zmagoslavno, “je odgovorila napadalec Michael Krmenčík.

Zvezno derbi bo igral za več kot tri leta. Zadnjič, ko sta se Češka in Slovaška srečala v prijateljski tekmi v Žilini, kjer sta osvojila domov 1: 0. In ti objavljeni zadnjih konkurenčne tekme – v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v Pragi Čehi 2010 premagal, vezani doma z njimi in potem se jim je šel na prvenstvo.

“Imajo zelo dobro ekipo in pogosto slišim, da nismo tako močni, kot so. Dolgo časa smo se igral z njimi in želim, da jih premagati, “je dejal pred žrebom Češki nogometaš Antonin Barak.

“Za nas je predvsem s Češko izjemno zanimivo soočenje, sem se uporabljajo proti njim že pridružila usposabljanju in smo zmagali.Upam, da bomo lahko to storili še enkrat “, dodal slovaški predstavnik Patrik Hrošovský.

Čehi imajo pozitivno ravnovesje s Slovaško. V desetih tekmah so jih petkrat premagali, dvakrat vezali z njimi in izgubili trikrat. Z Ukrajino, drugo ekipo skupine, so se srečali le dvakrat. In nikoli se ni izgubil.

In kaj resnično naredi Zveza narodov? Novi projekt, ki so ga ustvarili predstavniki UEFA.Obljubljajo manj nezanimive tekme brez obtožnice in seveda višjih prihodkov od oddajanja, oglaševanje in trženje pravic. Home

Petdeset-pet ekip so razdeljene na ravni štirih uspešnosti na podlagi rezultatov prejšnjih treh kvalifikacij (o MS 2014, Euro 2016 in MS 2018). Čehi so enajst drugih reprezentanc v drugem nadstropju, ali v B ligi.

Skupina Tričlanska bo igral štiri igre. Zmagovalec skupine pa napreduje k boljšemu ligi in obratno spustimo na tla spodaj.

Nova konkurenca bo tudi dodatne kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2020. Za vsako od štirih nadstropij naprej ekipo, ki je ne zagotavljajo udeležbo v prvenstvu z običajnimi izkušnjami.

In ne samo to.Z začetkom Lige narodov izgine tudi nacionalne stopnje, če želite, da razvrstitev UEFA in uvajanje za los posameznih kvalifikacij bo odvisna od rezultatov umestitev v novem tekmovanju. Čehi se pridružijo številko 23.

Morajo zato, da se v svoji skupini na prvem ali drugem mestu, le da se pripravi na evropsko prvenstvo kvalifikacije december 2020 ostal v drugem košarico. Če je prišlo v tretji skupini, s prednjo veliko ni uspelo v tretjem košaro, ki bi lahko znatno zmanjšali možnosti za napredek na evro.

Najboljše ekipe iz Lige narodov v juniju 2019, da tekmujejo v tako imenovani. Final Four za skupno zmago , povsem nov trofej in finančni bonus. Finalisti prihajajo iz elitne lige A skupine. Prva je prva skupina, ki se srečuje z Nizozemci, Francozi in Nemci.V četrti skupini se bo Anglež igrala proti Španiji in Hrvaški.