Bolt je ogrejal zlato plašč, Hejn je odločil o ovire

Čeprav je predstava uvrstila “le” četrti v letošnjih svetovnih tabel, vendar moč za Bolta 20.13 sekund najbolj praznoval. Ko oblečeni v trenirke, ki ga je zaščitena pred mrazom dežjem Ostrava, začela zmagovalni kolo dal ventilatorji avtograme in veselje.

Bolt v Ostravi začeli sedmi in tretji na 200 m razdalje.Toda medtem ko je njegova Češka premiera v letu 2006 tekel na 20:28, dve leti kasneje pa izvedel veliko časa od 19.83.

Kljub najpočasnejšim začetni reakcijski Bolt za 22 stotink mladega Američana, Češke udeleženca na dirki Jan Jirka poražena tekel za 21,69 in končal sedmo. “Rabim dirke in vozim več,” je dejal. “. Samo poskušam priti v takem stanju, da mi ni bilo treba skrbeti za časa”

Hejnová vrne zmago

Zadnja sezona Hejnová promarodila zdaj pa Zuzana Hejnová zdi, da je spet v formi in lačen za zmago. Češki rekorder je zmagal na otvoritveni tekmi 54.Konice leto ob 55.13 sekunde.

Broken subtalarnega kosti 28-letni překážkářce uničil skoraj celotno zadnji sezoni, ki je bila, da je velik upor svetovni prvak. Namesto Hejnová začetek avgusta predčasno preneha težavah sezono in se odločil, da se osredotoči na bolj pomembne, z vrhom prvenstva v Pekingu.

Zmaga v svoji prvi dirki po skoraj leto dni je prelom zmagal Hejnová v zadnjih metrih, ko je potem vodilni južnoafriški lovijo, vodja ženske letošnji mize, naletel na zadnjo oviro v finalu in premalo na drugih želeje (55.45).

Tako so Čehi s pregledom izpolnjuje omejitve za Peking in je uvrščen Hejnová šesta v svetu tabelah. “Ocena? Seveda, pozitiven.Bila je prva dirka in živahen sem bil kot bedak, počasi od ponedeljka do danes ves dan. Ampak tudi za vožnjo po vsem tem času, «se spominja njegov češki rekorder dolg premor.

” sem, mislim, na sedmo oviro veliko napako, “je grajal v Rosolová. “Vem, da imam grozne rezerve, vendar je bilo za prvo dirko in to vreme zelo prijetno.Bilo je res mraz, poleg tega nam je pred začetkom zapustil precej dolgo časa goli. ”

močnim, jezno in točkovni list peti z kopje transporter Barbora Špotáková ko v Ostravi začeli sezono, ki je bila prvič sama pripravljeno, brez trenerja.

Dvojna olimpijska prvakinja je pokazala uspešnost 58.57 metrov in 21 centimetrov in je zaostajala za drugo atletsko mama Mary Abakumovovou iz Rusije, ki se vrne v atletiki po porodu dvojčkov.

“to je neumno zaničevanja ne glede na to nejpodělanějším usposabljanje “je bil žalosten, svetovni rekorder in opozoril, da je Ostrava Stadion preklet za njo. . “. Nekateri eksorcist povabi tukaj in se nato”

izraelski rekord 63,85 metra konkurenca presenetljivo osvojil Marharyta Dorožonová

visoko skakalec Baba finišer za sekundodajejo

pozdravili koncem, tekel, vendar bar ostal tako. Visoka šola Jaroslav Bába je zasedla 2. mesto na Zlaté tretu. V slabem vremenu, je skočil 224 cm, kot tudi zmago ukrajinski Bohdan Bondarenko

Notranji evropski prvak James Holuša v svoji drugi dirki sezone za uvedbo inovativnih tir 1.000 metrov in dež in veter je bil četrti v 2. 18.42 minut. Pole Lewandowski zmagal na dirki. (2: 17.25)

“Želel sem teči hitreje, vendar smo šele na začetku sezone in glavna stvar je, da se pripravijo na vrhu,” je dejal 27letý Češka Miler. “Vesel sem, da sem lahko poteka v dobro vzdušje doma, ko pa sem prišel na stadion, sem se počutil, zaspan, nisem mogel v zimskem vyhecovat.Nisem teči super, vendar sem se boril in sem pretepli nekaj dobrih fantov ”

Spearman za Špotáková “maščeval”

Najboljši kopje podajalni Trni bilo presenetljivo Julius Yego v kenijski zapisu 86.88. Jakub Vadlejch je bil peti (82.61) in Vítězslav Vesely šesta (82,37). Domov

“Zelo sem vesel, da sem rešil smešno tretjo uro. To je lahko obljuba za velike dogodke “Vadlejch pripovedoval:” razmere, ki so prevladovale, ko so kamenjali vse fante zelo dobro “Home

vodja foot Češka Golden Spike športnika, vendar pa zanika, da bi moral biti vloge in po svetu.. “Vít Veselý je seveda vodja performansa, je svetovni prvak in Evropa.Toda vsakdo poskuša ujeti nekaj, kar je boljše od tega. Vsi trije kombinirani pospešiti, “ceni Vadlejch

Sedaj Vesely s svojo šesto mesto ni mogel biti zadovoljen in opisal.” Jaz sem v težavah z nogami, z začetkom. Bilo je zelo dramatično dirko na koncu – če že ne izboljšati tretji met, sem padel in jaz bi šel samo tri poskuse, ki bi bili malo smola. Vsaj imam enega. Bila je dirkalna šola. «