Boleslavski hokejisti so okrepili Vondrko, Šťastný, Skalický in Pláněk

Slovaški napadalec Pavol Skalický, ki je v zadnjih treh letih igral KHL za Slovan Bratislava, prihaja tudi v Mladá Boleslav in lani je pomagal slovaškim ekstralistom prvenstva v Banská Bystrici.

pošteno delo in timsko delo. Imeli smo ogromno zanimanje za nove igralce v Mladá Boleslav, ki so se resnično želeli igrati. Upam si reči, da v svoji obliki obstaja izkušnja, pa tudi plenilska mladina in perspektiva za prihodnost, «je Jan Tůma povedal na spletni strani kluba.

Prejšnja sezona Mladá Boleslav ni izpolnila svojih ambicij in končala. 11. mesto. »Prihod novih igralcev je izziv za celotno mančarijo.Ponovno želimo biti velika ekipa, kjer bodo vsi preživeli svoj maksimum, “je dodala Tumma.

35-letna Vondrka je lani osvojila Hokejsko ligo, 791 tekem in 384 točk za 172 golov. 212 Pomočniki. Udeleženec februarskih olimpijskih iger v Pchjongchangu se je začel trikrat na svetovnem prvenstvu in leta 2012 osvojil bron. »Iskali smo osebnost, ki bi igrala vlogo izkušenega, nadarjenega igralca.Trenutno je ena največjih hokejskih imen v Češki republiki, «je rekel bivši igralec České Budějovice, Slavia, Karlovy Vary, Kärpät Oulu, Slovan Bratislava in Sparta. prednost, da so bolj zdravi, predvsem pa še vedno spretno drsanje. Štejemo ga v slogu igre, ki jo želimo igrati. In seveda v močnih igrah, kjer lahko proda hokejsko umetnost, «je dodal Látal. Do sedaj je Lucky igral v ekstraizaciji le v Zlinu in zbral 57 točk (30 + 27) v 161 ciljih. V kampu pred svetovnim prvenstvom dobite mesto v širši nominaciji za Dansko. “Prihaja z dobro strelčevo karto in reprezentanco. Njegove cilje bomo pričakovali.Zame je igralec prvih dveh dirk, «je povedal Látal.

V kadru za prvenstvo je tudi Plánek, ki je še vedno igral le v Hradcu Královéju v Hradcu Královéju in v 279 risbah dosegel 67 točk (14 + 53). . “To je spodoben obrambni branilec, ki je, ko igra preprosto, neverjetno veljaven za ekipo – kar je še zdaj potrjeno v reprezentanci,” je dejal Látal.

Skalický je slovaški igralec v DČ. bo predstavljen že tretjič zapored. KHL je v treh sezonah v 155 ciljih dosegel 23 točk (12 + 11). “To je napadalec z dobrim strelom na gol,” je povedal Látal.

Novi zagovornik Františka Hrdinke je prav tako sklenil novo pogodbo z Mladá Boleslav.Klub obratno odhodu golman Brandon Maxwell, zagovornik Richard Nedomlel in terminske Petr Holik, Radan Lenc, Luke Nahodil, Vojtech Nemec, Tomas Urbane in James Valský.

“kadrovski je trenutek za nekatere petindevetdeset odstotkov popolna. Najnovejša je prihod našega drugega vratarja, v trenutku, ko smo se pogajamo, “je dejal Látal.