Berdych ni dobil Federerja, Plíšková je končal v četrtfinalu

Tomáš Berdych se je boril s svojim usodnim tekmecem, ki se je dobro osredotočil. Sposoben je prekiniti začetno službo Federerja, njegova lastna prednost in vodstvo pa je bila do 5: 3. Vendar češki teniški igralec ni izkoristil priložnosti, da konča set. Švicarska legenda dobil dve brejkbolům in po tesnem Berdych storitev je domnevno zahteval dobro točko.

Hawk Eye, pa je utrpel trenuten izpad električne energije, pregled in tam. Suddy je vztrajal na sebi in zapustil točko do Berdycha, švicarski gospod je pokazal, da je vznemirjen.Berdych je bil srečen za nekaj časa potekala, ko je tretja brejkbol obrnil pogumne hlače s pomočjo trakov in kasnejše asa imel celo setbol.

Vendar pa je Federer v svojem značilnem jednoručným backhand hitro izbrisani, nato četrti brejkbol prednost zaradi odvrnil drugo setbolu, vlekli sto tie-break, kjer je že rezultat 7:. 1 dal Berdych še eno priložnost,

In če je Roger Federer v modo, drugo okno ne odpre že presenečenje. In prav tako je bil tokrat v Melbournu. Berdych v prvem nizu ni izkoristil svojih nekaj dobrih možnosti in morda ni več dobil.V drugem nizu je češki igralec imelo stanje 3: 4 pred svojim Swiss znova prevzel upravo in kmalu po pol ure igre, nato pa ostali doservíroval 6: 3.

Tomas Berdych bo nato po drugem nizu izbral odmor za zdravljenje in izginil v drobovje stadiona, nato uspelo vrniti Federer brejknout. Ta delni uspeh, vendar na žalost klinasta le med dvema izgubili svojo službo in ljubljenec avstralskega občinstva Federer končno veselje razprodani dvorani slavil.

Berdych odpraviti Federer na Australian Open že tretjič zapored in petič skupno.Procesne tekmovalci tekmujejo s švicarskega turnirja jednadvacetiletým presenetljivo Jong off znova diplomacija Koreja

.Plisková obeta začenja premalo

Odličen začetek, a nepričakovano grenak konec. To je bila prva četrtletna finala s stališča Karolíne Plíšková. To bo velika bitka, ki je pokazal zelo prvi tekmi ob predložitvi Čehi, ko sta tekmeca na otvoritveni točki potegnil čez pet minut.

Potem pa Halepová in dvojno očitati, ko avto brejkbolu pomagal Pliskova dobiček za prvo službo. Ko je nato Češki teniški igralec zanesljivo potrjena, kar 3: 0, je bilo videti obetavno

Potem pa Halepová pokazale, da je vodilna v svetu po naključju..Natančno vrtanje in minimiziranje svoje napake Pliskova postopoma prišli pod pritiskom šest iger zapored uspelo napredovati v začetni niz popolnoma obrnil

Prvi odmor služba češkem najprej potrditi romunski čisto igro in primerjavo na 3:. 3. Takoj zatem, a vesel hit trakovi pripravili dodatne brejkbol, povedeným obouručným backhand je prejela in zaklenjena Plíšková nato pa je dvakrat očitati, na drugi setbolu omogočajo Rumunce iti v 37. minuti, ki vodi do 6: 3.

Na začela Halepovu je končno Plíšková kratek tudi v drugem nizu. Romunski je spet brejkla, Češka in njene delovne zaostajala že četrtič zapored.9. zmagovalna tekma v seriji, Halepová je odšla na 3: 0 in šele pozneje se je Plíškové uspelo vrniti na servis po dolgem času.

To je bil zadnji delni uspeh v Melbournu letos. Halepová je imel odlično prednost pred tekmo in v 73 minutah igre je prepričljivo osvojil 6: 3, 6: 2.

Letošnja Avstralija je za Karolino Plíšková končala tako kot lanskoletne četrtfinale. Romunija bo v četrtkovem polfinalu srečala Angelika Kerberja iz Nemčije

Beat trenutno vodilno svetovno doslej uspelo le v fedcupového vikend turnirjev z njo, pa je padel že šestič zapored.

“To je zelo dobro šlo na začetku, potem pa je šlo, žal, samo na drugi strani. Najprej se ni dobro igrala, naredila je dvojne kosti. Ampak mi ni uspelo sestaviti igra z žogo sem naredila 4: 0, nato pa bi to verjetno uspelo prvi niz, “je obžaloval Karolina Pliskova in ni vedela točnega odgovora, kaj potem hitro spremenila tekmo.

»Težko je reči, kaj sem lahko proti njej. Počutil sem se dobro, prvič se je zdelo, da bi lahko šel. Ampak potem je igral 3: 3 dobro. Rada ima mojo igro, je uporabil svojo hitrost in jo sedi, poleg tega, da me je očitno verjel.Potem je prišel v cono, ko sem se vrnil vse storitve prvič, nisem mogel dobiti v tlaku, na katero sem bil vajen. In potem je bilo bolje “Home

. Hitro proces in boj proti njemu” pritlikavi “

Program sredo na Rod Laver Areni začel boj proti nemški teniški igralec Angelique Kerber proti ameriški Madison Keys.

Občinstvo v Rod Laver Arena dolgo časa nima tenisa. Kerberos njegov ameriški nasprotnik obdelali z le 50 minutah 6: 1, 6: 2 in po lahko nemoteno prehod v polfinalu še misliti ponavljanje předloňského Triumph Melbourne

angažiranje dveh nepričakovanih četrtfinale pojavila med ameriškim Tennys Sandgren in. Jon Hoon iz Južne Koreje.In senzacionalno korejsko vožnjo ni ustavilo podobnega ameriškega presenečenja.

Chong je osvojil dva zaporedja, v tretji pa je zmagal na tekmi. Samo tukaj je suverenost za trenutek omahovala, čeprav je v stanju 40: 0 Sandgren je uspelo doseči dramatično bitko za skoraj deset minut. Očala igrajo Jong pa šest tekem točk in na koncu spretno izkoristil po zmagi 6: 4, 7: 6 (7: 5), 6: 3, je popolnoma nepričakovano polfinalist letošnji avstralski grand slam.

“Neizkoriščene tekma kaže mi ne klopotec, sem ostal osredotočen in na koncu tudi uspelo.” Veselil po tekmi Koreje, ki je zapustila voditelj najprej morali uvesti vsi člani njegove ekipe, v polje igralcev, nato pa mu je dal dodatno priložnost, da pozdravim rojakov v Rod Laver Arena, kot tudi televizijo v svojem maternem jeziku.Chong bo zmagovalec duelja v zadnjem sredo v sredo, dvojni Roger Federer v polfinalu.