Belgium barátságos Spanyolországgal felszólította a fokozott terrorfenyegetés miatt

Belgium barátsága Brüsszelben Spanyolország ellen elhalasztották a terrorista fenyegetettség miatt, a belga FA bejelentette hétfőn este.Wayne Rooney: Anglia és Franciaország azt mutatja, “a világ ellenáll a terrorizmusnak” Read more

p> A világ No1 rangsorolt ​​csapata kedden állította be az uralkodó európai bajnokokat, de a párizsi támadások után – ahol a gyanúsítottak Sportingbet mobil verziójú egy része Belgiumból származott – a fenyegetettségi szint két-három (a legfeljebb négy ), és arról számoltak be, hogy a belügyminisztérium válságközpontja elrendelte a meccs törlését.A teljes francia csapat repülni Londonba Angliában barátságos a Wembley-ben Bővebben

Huszonkét éves Salah Abdeslam , a három, belgiumi testvér egyike állítólag részt vesz a támadásokban, még mindig fut.Salah Abdeslam volt az a férfi, aki bérelt egy belga regisztrált VW Polo-t, amely a Bataclan koncertterem előtt parkolt, ahol 89 ember halt meg.

Az egyik testvére, a 31 éves Ibrahim Abdeslam felrobbant a Voltaire-i támadást a koncertterem közelében.

A Belga Labdarúgó Szövetség honlapján egy másik Abdeslam testvér, a hatóságok által még nem nevezett testvért letartóztattak.

később részletesen ismertette a meccs törlését a Stade Roi Baudouin-ban.

A következőképpen szólt: “Az illetékes hatóságok és a spanyol nemzeti csapat konzultálva a belga FA hogy megszüntesse a mérkőzést.

“Az est legvégén a belga FA-t kapcsolatba léptette a kormány, aki ajánlást tett arra, hogy nem játszik holnapi mérkőzést.Ez azért van, mert a terrortámadási szint magas, és a gyanús személy jelenlegi szivárgása. “Nagyon sajnáljuk, hogy egy ilyen Sportingbet bónusz barátságos mérkőzést két motivált csapat között ilyen későn töröltek, és megértjük a csalódást. sok támogató.

“A kivételes körülmények figyelembevételével azonban a játékosok és a rajongók semmilyen biztonsági kockázatot nem vállalhatnak.

ezen a héten. “