Avstralija kapetan Steve Smith prepričan, da bo igral Boxing Day test

avstralski kapetan Steve Smith pravi, da je brez dvoma za Boxing Day testu kljub poslabšuje dolgoročno poškodbe kolena, vendar pa tega ne moremo reči za odpiranje batsman Joe Burns.

Smith priznal selektor soočajo nekateri težki klici po zapisu zamenjavo Shaun Marsh je stojalo z man-of-the-tekme Adam Voges v svojem drobljenje prve testne zmago nad West Indies v Hobart.Australia zaviti drobljenje prvi test zmago nad West Indies v Hobart več

in Opekline lahko čuden človek ven, ko spet manjka v Avstraliji menjavo in 212-run zmagi nad West Indies v treh dneh.

To je bil Avstralec drugi največji test poraz karibskih otokih stran.West Indies izgubili skupaj 12 vratc v dveh sejah v soboto, potem ko je bil prisiljen nadaljevalne kot pacemen Josh Hazlewood in James Pattinson ohlapnega kroja.

Edini očitek je Smith oteževalnih pravo bolezen kolena, ki niggled v letošnji seriji Ashes, kot tudi kolka sev, ki zahteva “od enega do dveh tednov,” zdravljenja.

Marsh je bilo pričakovati, da bi naredili prostor za Usman Khawaja (škodi) za Boxing Day test.Toda Marsh (182) zagotovil svoje mesto po njegovi 449-run stojalo z Voges (269no) v Hobart. – nov testni zapis za četrti osebni prehod

Burns iz 33 na 583-4 prijavljenih prvih menjavah v Avstraliji in je bil zavrnjen še eno priložnost, da vtis, ko Smith izvrši v nadaljevalnih.

Marsh ustrezno predstavljena v 13-članska Boxing Day testiranje igralcem razkrila v soboto. Khawaja je edini nov obraz, doda 12-članskega moštva, da je zmagal v Hobart.

“Prepričan sem, da daje selektorje nekaj glavobolov, ampak mislim, da je to velika stvar,” je dejal Smith. “Mislil sem, Shaun igral lepo skozi te testne tekme.Njega in Voges zagotovo spremenila potek igre. “

Khawaja se pričakuje, da imajo v Boxing Day XI, če fit po božal 174 in 121 proti Novi Zelandiji na NO3 to poletje. Toda morda je zamenjati Burns kot odpirač z Smith raje Marsh, da ostanejo na No5.

“Mislim, da je najbolj primerna ob petih,” je dejal Smith Marsh, ki tudi v svojem tretjem testu zadel ključno 49 zmago nad Black Caps v Adelaide. “On je tudi v težkih razmerah in težkih okoliščinah [Adelaide] in spet jo dopolniti še ta teden z veliko sto.”

Smith vlada fitnes skrbi po potrditvi, da bo sedel na Twenty20 Big Bash Liga pred božičem. “[Jaz sem] ni dvoma.Mislim, da je samo previdnosti, “je dejal.

Hazlewood imel podatke ujemanjem 7-78 za potiskanje svojo 2015 Preizkusi zaznamovati na 51, medtem ko Pattinson je uničujoč 5-27 v drugo menjavo mu je Windies. Darren Bravo (108) ne more ustaviti Hazlewood (4-45) je končala prvih Osvojena dežela mu je Windies “na 9-223 in na eni stopnji, je na hat-trick.

Poškodovane paceman Shannon Gabriel (gleženj ) se ni bat v obeh menjavah in bodo poslali domov, z zamenjavo, ki je imenovan v prihodnjih dneh.

Windies je nadaljevala v soboto ob 6-207. Potem Pattinson – v svojem prvem testu v skoraj dveh letih zaradi poškodbe – ohlapnega kroja v drugem kopljemo Windies dne 9-148, tudi sam najti na hat-trick.Tako se je za osebni prehod blaznost obeh straneh nadaljnjega o je Bravo v 37 minutah dvakrat zavrne.