Anglija Pod 21-leti imajo v Švici kljub rdeči kartoni Jordona Ibeja

Anglija, ki je Jordon Ibe poslala še dodaten čas za drugo rumeno karto, ostane tri točke na vrhu skupine Nine.Kako je Arsenal Alex Iwobi izgubil Anglijo in dobiček v Nigeriji | Daniel Taylor Preberi več

“Imeli smo nekaj dobrih možnosti, da smo ubili igro in pustili smo slabega cilja na pultu, vendar bi morali resnično spraviti v posteljo” manager Gareth Southgate povedal BT Sport Europe. “Seveda smo razočarani, da ne zmagamo, toda pred igro smo rekli igralcem, da žrebanje od doma ne bi bilo katastrofa. Še vedno moramo narediti nekaj, vendar imamo nadzor nad lastno usodo in v močnem položaju. «

Trden začetek je bil, a bi lahko za deset minut padel za nekaj časa Calum Chambers.Napadalec Arsenala je bil na robu polja ujet napadec Haris Tabakovic in prestopil je proti Kamberiju, ki bi lahko samo prodiral široko.

Matt Targett je po nevarnih križnih trenutkih kasneje poslal John Swift, posojilo za Brentford iz Chelsea, skoraj pretvori, kot tudi švicarski branilec Levent Gülen, ki je bil razburjen, da vidim, da je njegova preusmeritev zgolj prešla na delovno mesto.

Demarai Gray, ki je povlekel levi strel širok na 20 minut, so imeli angleško najboljšo možnost za polovico, vendar je videl njegov strel blizu žoge, ki ga je golman Yvon Mvogo zadel pred tišino.Med temi možnostmi, ki bi jih moral narediti bolje, bi morali biti boljši od 20 metrov, medtem ko je Jordan Pickford zavihal Desis Zakaria v hrbtni vožnji na spodnji strani palice. Anglija je napredovala v nekaj minutah po ponovnem zagonu prek Akpoma vendar je bil cilj, ki ga je doletel Grey, odličen. Leicesterov krilec se je po prečkanju vrnil v območje, preden je žogo na ploščico za Akpom preusmeril z 10 metrov.

James Ward-Prowse je v 70-ih minutah podvojil vodstvo Anglije z kretni prosti strel, ki je premetal z notranje strani posta in odšel na varnost. Akpom se je nato potrudil, čeprav je švicarska tekma takoj prekinila in dosegla prek protinapada Kamberi, ki je ostala še 15 minut.Ibe in Matt Grimes sta bili odpuščeni pred koncem, preden je Liverpool dobil drugo rezervacijo – in zamudo, rdečo karto, ko se je sodnik zdel, da se je posvetoval s svojim prenosnim računalnikom, preden se je oglasil – za pozni izziv.