Anglija je Alex Hales in Jonny Bairstow začeti najprej Južna Afrika test

To so Anglija skriva v prvem tednu svojega Južna Afrika turneji na isto osnovno usposabljanje, ki ga v Španiji, ki se uporablja v letu 2010 med zmagovalci nogometnega akcijo svetovnega pokala mogoče brati kot dober znak. Toda morda pomembnejše je, da Trevor Bayliss, trener Angliji, je odločno odzvale povedal Alex Hales in Jonny Bairstow bodo začeli serijo štirih poskusov, ki se začne v Durbanu na Boxing Day.

Začenjajo odletel Heathrow v četrtek, z Alastair Cook, Anglije kapitana, priznala več položajev so bili še vedno v zraku, vendar je vprašanje, ki se odpre z Cook proti Južni Afriki – in kdo bo wicketkeeper biti – zdaj videti rešena.Hales, Bayliss potrjena, bo postal njegov kapetanski osmo odpiranje partner od upokojitve Andrewa Straussa v letu 2012.

Nottinghamshira odbijalec je bil spregledan v korist Moeen Ali za nedavne serije Pakistan testiranje, ampak avstralski levo ne dvomim, da bi se Hales zmago svoj prvi testni kapo. “On je drugi odpirač v moštvu v tej fazi in močno dvomim, ali bi kdo drug bi to mesto. On si zasluži svojo priložnost na vrhu, da bi poskusil in bi ta kraj sam. “

To ni veliko presenečenje glede na to, Nick Compton, prvi post-Strauss partner kuharja pred tremi leti, zdaj pa na videz dueling z odpoklicani Gary Ballance za položaj NO3, je bil edini kandidat.Hales bo zaupanje podporo Bayliss, tako zgodaj v tej turneji – kot bo BAIRSTOW. “Johnny je dotedanji wicketkeeper in ni naredil veliko narobe, tako da bi predvideli bo on začne,” je dejal Bayliss.

Izbor BAIRSTOW se lahko pojavijo enostavna saj je prevzel rokavice iz Jos Buttler za končni test Anglija je proti Pakistanu v Sharjah prejšnji mesec. Vendar vrnitev Buttler, da nastane v naslednjih omejeno prenosov tekem so ga emirati dal nazaj v okvir za serijo Južni Afriki. Najbolj prepričljiv argument za odpoklic Buttler pri testih je prišel v zadnjem ODI v Dubaju, ko je udaril osupljiv 46-ball sto za zavijanje-up serije za svojo ekipo.To je bilo že drugič, da je bila razdeljena svoj rekord za najhitrejši ODI stoletja s predvajalnikom England. Ker je, Buttler, zapore poškodbe, se bo delo na njegovo igro v mreže in se sprostiti na mednarodnem prizorišču spet za omejene puloverji tekmah, ki sledijo Test serije in nato World Twenty20 v Indiji.

< p> En človek, ki ni videti verjetno, da igrajo vlogo pri testih proti Južni Afriki, čeprav je na Middlesex hitro Polucilindar Steven Finn, ki je bil poslan domov iz ZAE na prvi dan v nizu Pakistan testiranje po ohranjanju stres poškodbe na levo nogo v nastane.V petek je v svoji prvi tekmi nazaj, Finn je tri za 22 za England Lions v T20 proti Pakistanu A v Dubaju.

To pomeni, Finn, ki ima dva Lions iger v ZAE, je verjetno, da se pridružijo test ekipo prej kot je bilo pričakovano in morda celo na voljo za drugi test v Cape Townu, ki se začne 2. januarja.

“znaki so dobre,” je dejal Bayliss. “Vendar pa obstajajo še eno ali dve majhni ovire za njega, da bi dobili več. Če je mogoče priti skozi tiste bolečine prostem in bowling in sem pričakoval, da ga vidim tukaj na določeni stopnji. “

Na voljo je več dobrih novic v obliki Ben Stokes, ki je utrpel grd ramo poškodbe med Sharjah testiranje, vendar bowled v mrežah tu brez očitnega težav.