1xbet sportfogadás online

1xbet sportfogadás online

A JACKPOT VERSENY

Jackpot verseny 1.000.000 EUR résztvevői kapják, akik helyesen előre „első góllövő” az Arany célok forduló valamennyi érintett fél (lehet egy másik játékos az egyes felek kiválasztva).
Tipsters ajánlja: Fogadjon a Bajnokok Ligája és Európa Liga mérkőzésekre

Ha két vagy több résztvevő helyesen előre „első góllövő” Golden célok minden fél kiválasztott győztes lesz a résztvevőnek a legközelebb becslés kérdésre lő Arany gól az első gól. Ha két vagy több résztvevő közel esik az Arany Gólok pontozási kérdéséhez a kérdéses fordulóhoz hasonlóan, akkor asportfogadás online kördíjat egyenlően osztják fel a megfelelő játékosok között.
A verseny versenyzése

Ha a teljes jackpot nem nyert, kap egy vigaszdíj 10.000 EUR (fizetendő a csekk formájában) minden fordulóban promóciós Arany gól. Ezt a díjat azon résztvevőnek ítélik oda, aki helyesen előrejelzi az Arany Goals fordulóban a legtöbb “első marker” választást.

Legalább 5 Arany Gólt kell teljesíteni a fordulóban, hogy jogosult legyen a 10.000 eurós nyereményre. Ha két vagy több résztvevő azonos számú választás „első góllövő”, a győztes lesz a kérdéses résztvevő várakozás legközelebbi shootout Arany gól.

Ha két vagy több résztvevő előre jelzi az Arany Gólok pontozási kérdéséhez közeli értéket, akkor a forduló díját egyenlően osztják meg a játékosok között. Az egyes fordulók körének első 10 résztvevője 100 eurós bónuszt kap.

A tétet nem térítik vissza a bónusz alapokra helyezett fogadásokért. A top 10 játékos az adott körben elért nyerő szelekció szerint, majd az Arany Goals pontozási kérdésre vonatkozó legközelebbi előrejelzés után rangsorolva.

A díjak befizetése és kézbesítéséhez akár 30 munkanap is szükséges. A ranglista legjobb 10 játékosának bónuszai az egyes körök vége után 24 órán belül jóváírásra kerülnek. Az öregségi és számlainformáció igazolása, beleértve a cím igazolását, kötelező lesz, mielőtt bármilyen kifizetést a nyerteseknek kifizetni tud.

Idézet 4.0-ról 1xbet-re a Real-ra, az APOEL plus Premium Premium-ra 60 napig!

A Real Madrid kedden fog játszani a jégkorongbajnokság bajnokságában, az APOEL Nicosia-ban. Madeleine győzelme ellen APOEL, 1xbet, a világ legjobb online fogadási ház, jön a szuper-esély 4,0, ha EURaldo & co. kerül a Neo GSP Stadionra. Idézet 4.0-ról 1xbet-re a Real-ra, az APOEL plus Premium Premium-ra 60 napig!
Miután kihasználtad ezt a SUPER 4.0-t, egy meglepetés, amelyet biztosan élvezni fog, vár rád!
SUPERPONT SUPERPONT INGYENES PREMIUM INGYENES 60 NAP!

Közvetlenül azután, hogy bejelentkezett 1xbet a linkeket, vagy a fenti képen, és nyitunk a 50 per győzelem „piros kék” kérni az előfizetés 100% FREE 60 napig a következő linken keresztül, vagy küldjön egy üzenetet a privát a Facebook Pontul-zieur! Csak egy percet vesz igénybe!

1 Nyisson meg egy fogadási számlát 1xbet-en most ezen LINK vagy az alábbi képen, és regisztráljon 1xbet promócióra a ZFBN79 promóciós kód használatával.

2 Fogadás, és a Zinedine Zidane zenekar sikere iránti megnövekedett 4,0 részesedést kap. Ne feledje, hogy ez a speciális kvóta csak az első befogadásra érvényes.

FIGYELEM! Amikor helyet ez a tét a győzelmet a Real Madrid, a fogadási lehetőségek a játék, akkor nem fog megjelenni részesedése (lásd az alábbi képet), de az első tét 50 euró lesz szorozva a részesedése – a 4.0 hogy van!

Idézet 4.0-ról 1xbet-re a Real-ra, az APOEL plus Premium Premium-ra 60 napig!

1 Ha a Real Madrid nyer, akkor a Zidane csapatának sikerére helyezett tét készpénzben kerül vissza, és a nyeremény maradéka bónusz formájában lesz. A bónuszt az 1.20 minimális esélye alapján kell végrehajtani! Az ilyen bónusz alapokból származó fogadások esetén a tét nem kerül vissza.

Mielőtt részt vesz ebben a 1xbet promócióban, kérjük, olvassa el az itt található 1xbet promóció feltételeit!

Szereted a legjobb Cashouts-t?

Szereted a legjobb mérkőzés előtti esélyeket?

Vagy a legjobb élő lehetőségek?

És a legforróbb mobilalkalmazás?