Fleischmann nu trage Jagger, merge la Heathley pentru Anaheim

Atacantul ceh de treizeci de ani lasă pe Panthers aproape patru sezoane. Panthers a fost atins pentru tranzacția cu puțin timp înainte de jocul de sâmbătă împotriva Buffalo, care Jagr a debutat noua locație.

Fleischmann pentru rațe, în cazul în care el a lucrat ultimul jucător din Republica Cehă la sfârșitul sezonului 2012/13, atacantul Radek Dvořák, deja al doilea impuls ceh, într-un timp scurt. Marți, clubul a primit de la dălți California George de la Montreal pentru Devanteho Smith-Pelly.

În acest sezon, Fleischmann a marcat în 50 de jocuri de 21 de puncte în spatele șapte goluri și 14 pase decisive. Panthers a câștigat-o în iulie 2011, când a semnat un contract de patru ani cu el ca jucător gratuit neprotejat pentru suma de 18 milioane de dolari.În primul sezon în Florida străluceau și a marcat 82 de dueluri canadian 61 de puncte, în următorii ani, dar productivitatea sa a scăzut.

„Este destul de clar că avem atât de mulți jucători calificați. El aduce abilitati de hochei si inteligenta echipei noastre “, a declarat Duck Bob Murray, directorul general al Orange County Register. Dacă Unibet bonus pariuri online Anaheim nu este de acord cu Fleischmann cu privire la un nou contract, acesta ar putea deveni un jucător liber neprotejat în iulie.

Un participant la Jocurile Olimpice de la Vancouver în 2010 și are două campionate mondiale în NHL din spatele Washington, Colorado si cont Panthers pentru 567 jocuri și 304 puncte pentru 122 de goluri și 182 de întâlnire.A marcat opt ​​puncte pentru patru lovituri și același număr de asistări în 29 de partide.

In timp ce Florida este la fel ca poziții progresive în Cupa Stanley cu Anaheim Fleischmann se pot aștepta la lupta knock-out. Rațe sunt a doua echipa Conferinței de Vest.

ani HEATLEY va încerca, probabil, pentru a reporni cariera în Florida. În acest sezon a jucat pentru Ducks doar șase meciuri în care nu a înscrie, și a lucrat la o fermă din Norfolk inferior AHL.

campion olimpic de la Vancouver și dublu campion mondial, care a fost, de asemenea, triumful Canadei la Cupa Mondială din 2004 , este Atlanta, Ottawa, San Jose, Minnesota și Rațe pe cont 869 de joc și 791 de puncte pentru 372 goluri și 419 pase decisive.În meciul de playoff 77, Calder Trophy din 2002, NHL Best Newcomer a marcat 63 de puncte pentru 16 goluri și 47 de runde.